Tentang Kami

PUMA, asalnya dari Taiwan, ditubuhkan pada tahun 1979 dan sejak itu telah menjadi jenama terkenal dalam penghasilan pengembung udara, perkakas udara, pencuci tekanan, peralatan perubatan, produk tenaga hijau, bekas tekanan, dan aksesori di seluruh dunia. Pada tahun yang sama, PUMA meluaskan perniagaannya ke Malaysia, di mana ia telah beroperasi selama lebih dari 40 tahun.

PUMA telah mengembangkan pelbagai jenis pengembung udara berjenis piston, screw, dan scroll yang bebas minyak dan menggunakan minyak dengan kawalan mikrokomputer, getaran dan bunyi rendah, prestasi tinggi, dan pemacu laju berubah-ubah (VSD) untuk pelbagai industri. Syarikat ini memberi keutamaan kepada kawalan kualiti, inovasi, dan pengurusan yang cekap, seperti yang dibuktikan oleh sijil, paten, dan pendaftaran cap dagang mereka. PUMA beroperasi di 138 negara dan terus menjadi jenama terkemuka. Fokus mereka pada inovasi, keunggulan, dan amalan pengurusan terkini mendorong kejayaan mereka.

PUMA percaya dalam kerjasama, kejujuran, dan Tanggungjawab Sosial Korporat (C.S.R.) dengan rakan kongsi mereka. Mereka bertujuan untuk mempromosikan kesamarataan sosial, menegakkan etika perniagaan yang baik, dan menyediakan produk yang mesra alam, menjimatkan tenaga, dan senyap. Sasaran PUMA ialah “Di mana ada cahaya matahari, di situ ada PUMA”. Dengan kehadiran yang kukuh di Malaysia dan komitmen kepada keunggulan, PUMA berada pada kedudukan yang baik untuk terus menjadi jenama terkemuka di pasaran global untuk bertahun-tahun akan datang.