Apa yang

membezakan kami

dari yang lain?

Dari pengalaman kami untuk kepuasan anda. Kompressor udara berkualiti tinggi selama
lebih daripada 40 tahun.

Klik ikon + di bawah untuk mengetahui lebih lanjut.

PUMP HEAD

Lebih sejuk dari sebelumnya dengan pengurangan haba sebanyak 18%

Setelah mengalami peningkatan bahan pada tahun 2016, kepala pam keluli tuang berkualiti tinggi kami kini dilengkapi dengan reka bentuk yang lebih maju yang menghasilkan pengurangan sebanyak 18% dalam penghasilan haba. Ini memberikan prestasi dan keboleh kepercayaan yang unggul untuk semua keperluan kompresor udara anda.

PISTON

Piston yang Bersaiz Optimum

Kompressor kami direka dengan saiz piston optimum, dengan malah kompressor “entry-level” kami mempunyai kepala piston berukuran 65mm untuk prestasi maksimum. Berbeza dengan pilihan lain di pasaran, kepala piston yang lebih kecil mungkin kurang bertenaga.

MOTOR

Rahsia jangka hayat motor induksi selama 30,000 jam.

Tanpa keraguan, motor induksi kami penghasilan dari 100% tembaga tulen, dan fokus kami tidak hanya pada kegunaan tembaga sahaja. Kami juga memastikan bahawa komponen dalaman dibuat daripada bahan yang tahan lasak, seperti bantalan, yang merupakan komponen penting. Ini menjamin jangka hayat motor induksi kami sehingga 30,000 jam.

TANGKI

Tangki kami disahkan oleh DOSH/JKKP.

Keselamatan adalah yang paling penting untuk peralatan industri. Oleh itu, tangki kami mengalami pemeriksaan yang ketat dan dihasilkan mengikut panduan ISO9002 untuk memastikan kualiti yang tertinggi. Tangki kami juga disahkan oleh Jabatan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Malaysia (DOSH/JKKP) untuk memberikan tahap keyakinan yang lebih tinggi.

Selama 40 tahun yang lalu, kami telah menyediakan 360,000 unit kepada pelanggan kami yang dihargai.

Kami mempunyai lebih daripada

168

kedai jualan dan
perkhidmatan

di Malaysia

Perlindungan Tambahan dari PumaCare.

“PUMA Care” adalah program penjagaan pelanggan yang direka khas untuk menggalakkan pengguna (untuk) lebih peka terhadap penyelenggaraan.

Peserta yang menyertai program ini akan menerima jaminan tambahan termasuk kit penyelenggaraan dan sokongan dalam talian secara PERCUMA.

2

TIMES

PENYELENGGARAAN

1

YEAR

WARANTI

ONLINE

SOKONGAN

Pada bulan ke-4, anda akan menerima pengingatan penyelenggaraan melalui whatsapp dan kit penyelenggaraan akan dihantar ke tempat anda.

Pada bulan ke-8, PumaCare akan menghantar pengingatan penyelenggaraan sekali lagi dan kit penyelenggaraan yang lebih menyeluruh akan dihantar melalui kurier.

2
TIMES

maintenance kit

FREE

From 6 months

12
MONTH
WARRANTY

Extend to

Setiap pembelian Puma Air Compressor layak untuk menyertai program PumaCare, tetapi pada masa ini ia hanya terhad untuk model TK dan PK sahaja. Di masa hadapan, kami mungkin akan menyediakan program ini untuk lebih banyak model.

online
support.

PumaCare sentiasa ada untuk anda 24/7, Walaupun tempoh jaminan sudah tamat, pelanggan masih boleh mendapatkan nasihat berkenaan masalah berkaitan pemampat udara.

*Program PUMACare hanya tersedia untuk Semenanjung Malaysia pada masa ini.

Sila lihat jangkauan
Alat-alat dan
Pemampat Udara